STILLISTA

Descopera-ti potentialul maxim prin strategia vestimentara ideala

Cum sa porti o vesta din blana

Vesta de blana este piesa ideala pentru perioada de trecere de la iarna la primavara. Usor de purtat, poate completa cu succes atat o tinuta casual, cat si una de ocazie.

Punctul forte al acestei piese il reprezinta volumul care, prin contrast, poate crea impresia ca mainile si picioarele sunt mai subtiri decat in realitate. Pentru mignone, se recomanda vestele din blana fara volum prea mare, scurte pana in talie (se va crea senzatia de picioare lungi), pana la sold sau cel mult pana la partea superioara a coapsei, in caz contrar vor parea mai scunde si se va crea iluzia de picioare scurte. 

O combinatie casual reusita o reprezinta vesta din blana purtata cu jeansi – clasici sau rupti, o maleta sau camasa si bocanci. 

Vesta din blana este potrivita si pentru rochiile maxi, in special cele vaporoase, alaturi de o pereche de cizme sau ciocate.

Pentru un look feminin si o silueta supla, vesta din blana poate fi purtata cu o fusta creion sau pantaloni tigareta si pantofi stiletto. 

Pentru iubitoarele stilului dramatic, se recomanda purtarea vestei de blana cu pantaloni din piele, pulover sau maleta si pantofi sau botine cu toc inalt. 

Vestele din blana pot diferi foarte mult in functie de textura si de lungimea firului de par. Exista variante care merg combinate aproape cu orice, insa exista de asemenea veste din blana extrem de voluminoase, care impun ca restul pieselor sa fie mai discrete, eventual sa formeze o tinuta monocroma. 

Sursa foto: www.pexels.com; www.pinterest.com; www.unsplash.com