STILLISTA

Descopera-ti potentialul maxim prin strategia vestimentara ideala

Ruxandra N.

Am inceput sa lucrez cu Alexandra anul trecut dupa ce am schimbat starea civila, orasul si profesia si aveam nevoie de o garderoba de incredere, care sa ma puna in valoare. Am vorbit cu ea si am ales programul Doza de stil. Pentru mine a fost ca un psiholog stilistic care reusea sa scoata din mine acele informatii care ma reprezentau cel mai bine si apoi le transpunea in tinuta potrivita. O data stabilite detaliile, stresul “cu ce ma imbrac maine” ,“cu ce imi sta bine” a trecut. Unele lucruri mi le-a confirmat (de ex: bocancii, jeansii si camasile albe), altele le-a imbunatatit (de ex: lungimea unor rochii, paltoane, croiala sacourilor), mi-a vorbit despre accesoriile potrivite, despre culorile care ma avantajeaza, tunsoare si multe elemente care aduc pacea in garderoba unei femei. Mi-a explicat ce croieli sa evit, ce lungimi nu mi se potrivesc si ce cromatica nu ma pune in valoare si mi-a explicat foarte bine de ce. Eu aveam cateva rochii si sacouri cu umeri supradimensionati, pantaloni trei sferturi, rochii evazate, fuste trei sferturi, haine care nu ma avantajau deloc. Cu ajutorul Alexandrei, am facut un detox al garderobei stabilind ce modific, ce donez si ce elemente pot cumpara pentru a intregi tinutele.

Un alt detaliu foarte important este paleta cromatica personalizata unde am invatat multe despre tonul si subtonul pieli si cum sa integrez in tinutele mele acele culori care nu ma avantajeaza, dar care imi plac mult si la care nu vreau sa renunt.

Am lucrat cu ea si un subiect aparent imposibil: rochia de mireasa facuta in 10 zile, eu fiind in alt oras.  Pentru ca am hotarat din scurt  evenimentul, am comandat online vreo 8 rochii, m-am consultat cu ea si cum nimic nu ma avantaja am decis sa o las sa se ocupe intergral. Cu o singura proba a iesit cea mai usoara, sexy, interesanta rochie bleu care s-a potrivit de minune cu bocancii pe care ii iubesc.

Ce sa mai zic, Alexandra este faina si “pentru pret-a- porte-ul fierecarei zile”dar  si pentru “haute couture-ul” evenimentelor mai speciale.

Ps: ne-a ajutat sa alegem camasa si costumul mirelui. Deci big LIKE!